google.com, pub-1050134863283155, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Kakve žene muškarci nikada ne zaboravljaju?

Kakve žene muškarci nikada ne zaboravljaju?

Updated: Jan 5

Kakve žene muškarci nikada ne zaboravljaju?

Osetljive i ljubazne

U doba feminizma, jači pol je osuđen na jake i žene sa jednakim pravima. Međutim, i muškarci imaju osećanja i ponekad im je potrebno da razgovaraju (ili čak plaču) da bi bili shvaćeni. Najverovatnije, ako ga tešite i ponašate se kao prijatelj, a ne sano kao ljubavnica neće vas lako zaboraviti. Budite jake i svoje, ali imajte na umu: devojka koja zna slušati i davati savete može otvoriti bilo koja vrata.


OTVORITE VAS PROFIL BESPLATNO KLIKNITE OVDE


Nezavisna

Vekovima su muškarci toliko navikli da budu rudari, ratnici i cool biznismeni da nisu primetili kako se svet promenio. Stoga, uspešna nezavisna osoba sa direktorskim položajem, bankovnim računom, poslovnom oštroumnošću u štiklama Saint Laurent još uvek kod mnogih izaziva kulturni šok. Uglavnom se plaše takvih žena - međutim, ne prestaju da sanjaju o njima noću.

Kako postati predmet želje nekome


Neprihvatanje

Muškarci su kao deca - sanjaju o vozu, koji im majka nikada nije kupila. Odbili ste ga: njegov san se slomio, vrh nije osvojen, rana je u srcu, a samopoštovanje je uglavnom slomljeno - prirodno je da će se on toga setiti.
Smisao za humor

Ne, nije neophodno da budete komičar: možda će fontana šala s vaših usana samo uplašiti čoveka. Ali duhovite šale, veselo raspoloženje i samo-ironija privlače poput magneta. Takve blistave osobe nikada se ne zaboravljaju.


Predivan izgled i duša

Negovana, lepa odeća i magična linija kuka - ovo je predivno. Ako se ispostavi da interesi, karakter i životni principi budu tako lepi i živopisni kao i izgled, to je impresivno. Ovo je retkost - i zato takve žene dugo ostaju u sećanju, a gomile praznih modnih lepotica se odmah zaboravljaju.


Izvor

  • facebook-square
  • Twitter Social Icon