google.com, pub-1050134863283155, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Kako postati predmet želje nekome

Kako postati predmet želje nekome

Updated: Feb 7

Kako postati predmet želje nekome


Prvo nešto priželjkujemo... Želimo da osetimo, dodirnemo, iskusimo nešto što tog momenta nemamo. To može biti svašta, od materijalnih stvari, preko neke emocije pa sve do osobe. Onda dolazi želja.
Želja je malo tvrđa verzija priželjkivanja (a i zvuči tvrđe, priznaćete) koja se rodi kada nam se čini da možda nećemo to nešto ni uspeti da dobijemo ili osvojimo. Želja jeste malo agresivnija (želim da budemo bogat u odnosu priželjkujem da živim lepše; želim da se udam vs. priželjkujem vezu...) ali nije opasna.


Ona nas budi i daje nam smernice (kada smo kod toga, pripremam vam konkretan alat (verovali ili ne) kako da ostvarite svoje želje ❤️) ona nam pravi smisao i pokreće nas. Problem nastaje naravno kada to nešto što želimo da dosegnemo ne možemo. Ali još veći problem nastaje kada to ne možemo da dosegnemo ZBOG NAS samih. Svako na ovome svetu može da se osvrne i da za neke situacije kaže da su se izjalovile zbog njega, zato što nešto nije uradio bolje ili zato što nije znao kako se neke stvari rade. Ali onda sam tu ja da vam kažem da za priželjkivanjem i željom sledi volja i da skoro svaku svoju želju možete da ispunite uz pomoć volje. Zato što volju prati akcija. I to vam je taj prelepi niz kako dolazimo do ostvarenja svojih ciljeva i želja. Ako je vaša želja da postanete nečiji predmet želje (sviđa mi se ova rečenica) ovo vam je konkretan video/ tehnika kako da to i ostvarite. Pošto smatram da ne treba da snimam predugačke (čitaj: predosadne) videe, moraćete malo da razmislite o ovome što sam vam rekla i da probate ova tri aspekta da integrišete u svoj život. U svakom slučaju, da ponovimo još jednom: Prvo priželjkujemo, onda želimo, onda imamo volju da to dobijemo, a iz volje preduzimamo akcije koje nas vode u ostvarenje onoga što smo priželjkivali. Možete to zvati i manifestiranjem, kreacijom, moći privlačenja... ali istini za volju, ovo vam je čista primenjena psihologija i poznavanje ljudske prirode. Volim vas molto

0 views
  • facebook-square
  • Twitter Social Icon