google.com, pub-1050134863283155, DIRECT, f08c47fec0942fa0 “JEZIVO, SEKTAŠKI” NOVI SPOT MINISTARSTVA O KORONA VIRUSU IZAZVAO GNEV KOD GRAĐANA! SVEŠTENIK NIJE M

“JEZIVO, SEKTAŠKI” NOVI SPOT MINISTARSTVA O KORONA VIRUSU IZAZVAO GNEV KOD GRAĐANA! SVEŠTENIK NIJE M

“JEZIVO, SEKTAŠKI” NOVI SPOT MINISTARSTVA O KORONA VIRUSU IZAZVAO GNEV KOD GRAĐANA! SVEŠTENIK NIJE MOGAO DA ĆUTI! (VIDEO)


“Čekam da mi neko kaže da spot vezan za koronavirus nisu napravili Ministarstvo zdravlja i Vlada Srbije. Zar je zaista, ako je neko želeo da se brine o zdravlju, morao da to uradi ovako? Jezivo. Sektaški”, prokomentarisao je na Fejsbuku sveštenik Nenad Ilić spot koji je izazvao brojne reakcije.

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja objavili su spot u kome je pokušano da se ljudima skreće pažnja da tokom pandemije koronavirusa treba da budu socijalno distancirani od svojih najbližih, ali je to urađeno na, najblaže rečeno, bizaran način. – Voliš svoju majku? Udalji se od nje. Voliš svoju ženu? Ne dodiruj je. Voliš svoga deku? Ne prilazi mu. U ovim danima ljubav znači: biti daleko od onih koje voliš. Virus korona se vrlo brzo širi. Što si mi dalje, to si mi bliže – naglašava se u pomenutom spotu u kom se najmilije osobe prikazuju, a onda nestaju sa snimka.Ovakav spot je izazvao žustru reakciju sveštenika Nenada Ilića, koji se oglasio na Fejsbuku.


– Još uvek čekam da mi neko kaže da ovo nije napravljeno od strane Ministartsva zdravlja i Vlade Srbije. Ne mogu da verujem u ovom što vidim. Zar je zaista, ako je neko želeo da se brine za zdravlje, morao da uradi to ovako. Sektaški. Jezivo – napisao je sveštenik Ilić.

0 views
  • facebook-square
  • Twitter Social Icon