google.com, pub-1050134863283155, DIRECT, f08c47fec0942fa0 DOBRO IM POGLEDAJTE ŠAKE Kažiprst otkriva kolika mu je muškost

DOBRO IM POGLEDAJTE ŠAKE Kažiprst otkriva kolika mu je muškost

Ako želite da saznate kakav će otprilike biti seks sa novim dečkom i pre nego što do toga dođe, nema potrebe da mu gledate u međunožje, a ni u stopala, jer bapska priča o povezanosti veličine stopala i penisa ne pije vodu. Umesto toga, pogledajte mu šak

e.

Naime, naučnici su sproveli zanimljivo istraživanje kako bi otkrili moguću vezu između dužine pojedinih prstiju i penisa. Oni su merili razliku u dužini kažiprsta i domalog prsta i, prema njihovim tvrdnjama, razlika u njihovoj dužini određuje i dužinu penisa. Oni su to istraživanje obavili nad 144 muškarca. Njihov zaključak glasi da što je veća razlika u dužini ova dva prsta, znači da je i penis veći.
- Prema našim rezultatima, što vam je kažiprst kraći u odnosu na domali prst, to vam je penis veći - kaže dr Tae Beom Kim, a on tvrdi da je to posledica hormona koje majka ispušta još u trudnoći, jer ako su izloženi većoj količini testosterona, veća će biti i razlika. S druge strane, žene su u materici izložene estrogenu, zbog čega su im prsti otprilike jednake veličine.

Uz to, kako kažu ovi istraživači, muškarci sa upadljivo nejednakom dužinom prstiju uglavnom imaju muževnije crte lica i privlačniji su ženama.

izvor

0 views
  • facebook-square
  • Twitter Social Icon