google.com, pub-1050134863283155, DIRECT, f08c47fec0942fa0 DALI COVID 19 NIJE VIRUS?| Italijani prvi pronašli lijek protiv korone !?

DALI COVID 19 NIJE VIRUS?| Italijani prvi pronašli lijek protiv korone !?

Updated: Jul 15

Prema web stranici avaz live desio se


MEĐUNARODNI PREOKRET 🔴 ITALIJA !!!!

* Lek za koronavirus napokon pronađen u Italiji!!!!!

Italijanski lekari nisu poštovali globalni zakon SZO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa, i otkrili su da to NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja uzrokuje smrt! Ona dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrti pacijenta.

Tako Italija već pobeđuje tzv. Covid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza).

“A način na koji će se nositi s tim, to jest njegovim lečenjem, jesu” antibiotici, protuupalni lijekovi i antikoagulansi. ” Prije svega – ASPIRIN…

Ovu senzacionalnu vijest za cijeli svijet priredili su talijanski lekari obdukcijom pacijenata, sa uzrokom smrti koju je proizveo Covid-19. “A ipak, prema talijanskim ustanovama i jedinicama intenzivne njege, nikada nisu bili potrebni.”

🔷 Sada je u Italiji započela promena protokola lečenja!!! SZO je identifikovao i uklonio globalnu pandemiju ITALY COVID 19!?  Lek je već bio poznat, ali SZO nije to prijavila Kinezima ??Ovo je vrsta bakterije … koja, pojačava elektromagnetskim zračenjem novih mreza , izaziva upalu i hipoksiju!!!

Sada ćete morati učiniti sledeće: Uzmite aspirin 100 mg i apronax ili paracetamol. Zašto??? Jer je dokazano da Covid-19 zgušnjava krv, podsticajući razvoj tromboze kod ljudi. Jer krv nije zasićena kiseonikom. Krv se zgušnjava, protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može disati i brzo umire!!!

POVEZANE VESTI


ŠOKANTAN PREOKRET U ITALIJI: Lekari i pravnici tužili vladu: “Bolesnici ubijani intenzivnom negomU Italiji su lekari prekršili protokol preporuka SZO i obavili obdukciju leša koji je umro od Covid-19 … Otvorili su telo, ruke, noge i ostale delove tela i shvatili da su se vene proširile i zgrušavale krv, da su sve vene i arterije pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi, prevozeći kisik do svih organa, uglavnom do mozga, srca i pluća, a pacijent na kraju umre…


Već znajući ovu dijagnozu, Italijansko Ministarstvo zdravlja odmah je izmenilo protokole lečenja protiv Covid-19 … I počelo je propisivati ​​100 mg. aspirina i apronaksa svojim zaraženim pacijentima!!!

Rezultat: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja puštalo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

HITNO: prenijeti ove informacije i odmah ih učiniti javno dostupnim. Kod nas je opštepoznato širenje laži o ovoj pandemiji. Svakog dana naš predsednik kaže da su to podaci i statistika??! Ako on pruži validne istinite podatke radi spašavanja građana, elite i duboka država će mu zapretiti!!!

Znamo da su sve vlade sveta dužne provoditi preporuke SZO-a, ali Italija je prekršila normu i pravila… sada je protiv SZO. …Masovne tužbe će se podizati širom sveta, zbog prikrivanja toliko smrtnih slučajeva i kolapsa stanovništva mnogih zemalja sveta …

I svi će sada shvatiti i razumeti zašto je izdata naredba da se odmah zakopaju tela bez otvaranja, i označiti ih kao visoko zagađujuće. .. U našoj je moći nositi istinu i nadati se da ćemo spasiti mnoge živote ….u budućnosti!

To je razlog zašto antibakterijski gel djeluje, i klor-dioksid …

Cijela PANDEMIJSKA PSIHOZA je bila potrebna jer svetska vlada u senci želi vskcinisati i implantirati čip kako bi ubila mase, kontrolirala stanovništvo i smanjila ukupnu svetsku populaciju.


avaz.live***********************************************************************


Ipak po nekim strucnim casopisma kao sto je Lancet postoji poveznost izmedju takozvane Citokinske bure koja nastaje u organizmu kako rezultat delovanja virusa i pojave infekcija kao i problema sa koagulacijom krvi .Vise o ovoj infomacii mozete da procitate na sledecem linku

Tekst je na engleskom jeziku i sadrzi dosta strucnih pojmova.Ovaj tekst objavaljen je 27 Aplia 2020

Istrazivajuci ovu infomaciju pronasli smo jos jedan tekst u Gardijanu u kome Italijanski doktori navode infomacije da postoje poveznosti izmedju virusa Kovid i teskih inflamatornih procesa .

Mi smo preuzeli tekst sa web stranice i objavili smo ga na nasoj stranici ali svako mora da ima svoj licni stav i ubedjenje .
0 views
  • facebook-square
  • Twitter Social Icon